Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

28 November–4 Desember

MUSTHIKANING KIDUNG 1-8

28 November–4 Desember
  • Lagu 27 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Niru Putri Sulam”: (10 men.)

    • [Setèlen vidhéo Katrangan Buku Musthikaning Kidung.]

    • Kd 2:7; 3:5—Putri Sulam nduwé tékad kanggo ngentèni katresnan sing sejati (w15-IN 15/1 31 ¶11-13)

    • Kd 4:12; 8:8-10—Saksuwéné ngentèni, Putri Sulam tetep setya lan dadi wong wédok sing bener (w15-IN 15/1 32 ¶14-16)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kd 2:1—Sipat-sipat apa sing nggawé Putri Sulam dadi wong wédok sing nyenengké? (w15-IN 15/1 31 ¶13)

    • Kd 8:6—Apa sebabé katresnan sing sejati digambarké kaya ”mulad-mulading latunipun Sang Yéhuwah”? (w15-IN 15/1 29 ¶3; w06-IN 15/11 20 ¶7)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kd 2:1-17

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) bhs—Gunakna vidhéo Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab? dinggo nawakké buku Wulangan Alkitab. (Sing kudu diéling-éling: Ora perlu nyetèl vidhéoné saksuwéné adegan.)

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) bhs—Ajaken wong teka ing pakumpulan ibadah.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 31 ¶8-9

URIPÉ WONG KRISTEN