Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KOHÈLÈT 1-6

Seneng Wektu Mempeng Nyambut Gawé

Seneng Wektu Mempeng Nyambut Gawé

Yéhuwah péngin lan mulang awaké dhéwé bèn seneng wektu nyambut gawé. Kuwi isa kelakon nèk awaké dhéwé nduwé sikap sing bener.

Panjenengan isa seneng wektu nyambut gawé nèk . . .

3:13; 4:6

  • nduwé sikap sing bener

  • mikirké carané gawéan panjenengan isa migunani kanggo wong liya

  • nyambut gawé tenanan, ning ora terus mikirké gawéan wektu lagi ngumpul karo keluarga utawa ibadah