Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | GALATIA 1-3

”Aku Ngélikké Dhèwèké kanthi Terus Terang”

”Aku Ngélikké Dhèwèké kanthi Terus Terang”

2:11-14

Apa sing isa disinaoni saka ayat-ayat kuwi?

  • Kudu kendel.​—w18.03 31 ¶16

  • Wedi karo manungsa kuwi bahaya.​—it-2-IN 295 ¶2

  • Kabèh umaté Yéhuwah kuwi ora sampurna, klebu sing nduwé wewenang.​—w10-IN 15/6 17-18 ¶12

  • Kudu terus ngupaya mbuwang prasangka.​—w18.08 10-11 ¶5