Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

20-26 Mei

2 KORINTUS 11-13

20-26 Mei
  • Lagu 3 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Paulus Nduwé ’Eri ing Njero Daging’”: (10 men.)

    • 2Kor 12:7—Masalah sing terus diadhepi Paulus kuwi kaya eri sing marahi lara (w08-IN 15/6 3-4)

    • 2Kor 12:8, 9—Senajan Paulus wis njaluk bèn masalahé disingkirké, Yéhuwah milih ora ngilangké kuwi (w06-IN 15/12 24 ¶17-18)

    • 2Kor 12:10—Paulus isa nindakké tugasé merga dibantu roh suciné Yéhuwah (w18.01 5 ¶8-9)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 2Kor 12:2-4—Apa sing dimaksud ”swarga katelu” lan ”firdaus”? (w18.12-IN 8 ¶10-12)

    • 2Kor 13:7—Apa sing isa awaké dhéwé dongakké bèn sedulur seiman ”ora padha nindakké salah apa-apa”? (w90-IN 15/11 21-22 ¶7)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 2Kor 11:1-15 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN