Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

13-​19 Mei

2 KORINTUS 7-10

13-​19 Mei
  • Lagu 109 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Bantuan kanggo Para Sedulur”: (10 men.)

    • 2Kor 8:1-3—Wong Kristen ing Makédonia mènèhi bantuan sing ”ngluwihi kesanggupané” kanggo sedulur-sedulur ing Yudéa (w98-IN 1/11 25 ¶1; kr 209 ¶1)

    • 2Kor 8:4—”Mènèhi bantuan” kanggo para sedulur sing ngalami kesusahan kuwi bagéan saka pelayanané awaké dhéwé (kr 209-210 ¶4-6)

    • 2Kor 9:7—”Gusti Allah nresnani wong sing mènèhi kanthi bungah” (kr 196 ¶10)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 2Kor 9:15—Apa maksudé anugrah saka Gusti Allah sing ”ora isa dijelaské nganggo tembung-tembung”? (w16.01 12 ¶2)

    • 2Kor 10:17—Apa sing dimaksud ”bangga merga Yéhuwah”? (g99-IN 8/7 20-21)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 2Kor 7:1-12 (th pelajaran 12)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Video kanggo Ngabar: (4 men.) Setèlen, terus rembugen videoné.

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. (th pelajaran 1)

  • Ngabar: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Duduhna carané nanggepi alesan sing biasa digunakké karo sing nduwé omah ing dhaérahé njenengan. (th pelajaran 2)

  • Ngabar: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Duduhna carané nanggepi alesan sing biasa digunakké karo sing nduwé omah ing dhaérahé njenengan. (th pelajaran 4)

URIPÉ WONG KRISTEN