Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MARKUS 7-8

Pikulen Cagak Paukuman lan Terusa Ngetutké Aku

Pikulen Cagak Paukuman lan Terusa Ngetutké Aku

8:34

Yésus kandha, ’Terusa ngetutké aku.’ Iki maksudé kita kudu terus setya ngetutké Yésus. Piyé panjenengan isa terus ngupayakké kuwi wektu . . .

  • ndonga?

  • sinau?

  • nginjil?

  • teka ngibadah?

  • urun rembug?