Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MARKUS 9-10

Wahyu sing Nguwatké Iman

Wahyu sing Nguwatké Iman

9:​1-7

Bayangna piyé perasaané Yésus sakwisé krungu Bapaké ing swarga ngendika nèk seneng karo tumindaké. Iki mesthi nguwatké Yésus merga bakal disiksa. Wahyu kuwi mesthi ora bakal dilalèkké karo Pétrus, Yakobus, lan Yohanes. Wahyu kuwi nggawé murid telu mau bener-bener yakin nèk Yésus kuwi Mèsias, lan wis bener nèk padha ngrungokké Yésus. Telung puluh loro taun sakbanjuré, Pétrus tetep éling wahyu kuwi lan kuwi nguwatké imané bab ”tembung-tembung ramalan”.​—⁠2Ptr 1:​16-​19.

Senajan kita ora ndelok dhéwé wahyu kuwi, ning kita ngerti kelakoné wahyu kuwi. Yésus mréntah dadi Raja sing nduwé kuwasa. Lan sedhéla manèh Yésus bakal ”ngrampungké perangé”. Sakwisé kuwi bakal ana ndonya anyar.​—⁠Why 6:⁠2.

Piyé iman panjenengan dikuwatké merga ngerti kelakoné ramalané Alkitab?