Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

22-​28 Mei

YÉRÉMIA 44-48

22-​28 Mei
  • Lagu 42 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Aja Nggolèk ’Prakara kang Muluk-Muluk’ kanggo Panjenengan Dhéwé”: (10 men.)

    • Ym 45:2, 3—Barukh susah atiné merga nduwé cara mikir sing salah (jr-IN 104-105 ¶4-6)

    • Ym 45:4, 5a—Yéhuwah maringi naséhat marang Barukh kanthi apikan (jr-IN 103 ¶2)

    • Ym 45:5b—Barukh isa slamet merga terus mikirké perkara sing paling penting (w16.07 4 ¶6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ym 48:13—Apa sebabé wong-wong Moab ’bakal kawirangan marga saka Kamos’? (it-1-IN 1261)

    • Ym 48:42—Apa sebabé kabar paukuman saka Yéhuwah kanggo Moab isa nguwatké iman? (it-2-IN 147 ¶2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ym 47:1-7

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) hf —Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) hf —Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) lv-IN 199 ¶9-10—Duduhna marang sing sinau carané riset bab tentangan sing lagi diadhepi.

URIPÉ WONG KRISTEN