Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Yéhuwah Ora Lali Katresnanmu

Yéhuwah Ora Lali Katresnanmu

DELOKEN VIDHÉO YÉHUWAH ORA LALI KATRESNANMU, BANJUR JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Tantangan apa waé sing diadhepi karo wong-wong sing wis tuwa?

  • Wong sing wis tuwa biyasané nduwé sipat apik apa?

  • Piyé Kaimaman 19:32 lan Wulang Bebasan 16:31 isa nguwatké wektu panjenengan tambah tuwa?

  • Piyé pandhangané Yéhuwah marang para abdiné sing wis tuwa lan wis ora isa ngabdi luwih akèh manèh?

  • Yéhuwah péngin kita nindakké apa senajan wis tuwa?

  • Piyé carané para sedulur sing luwih tuwa isa nguwatké sing luwih enom?

  • Critakna pengalaman panjenengan durung suwé iki wektu dikuwatké karo sedulur sing luwih tuwa.