Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

15-​21 Mei

YÉRÉMIA 39-43

15-​21 Mei
  • Lagu 49 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Bakal Mbales Saben Wong Manut Tumindaké”: (10 men.)

    • Ym 39:4-7—Zedhekia ngrasakké akibaté merga ora manut karo Yéhuwah (it-2-IN 1355 ¶1)

    • Ym 39:15-18—Yéhuwah nggatèkké lan ngajèni Èbèd-Mèlèkh merga percaya karo Yéhuwah (w12-IN 1/5 31 ¶5)

    • Ym 40:1-6—Yéhuwah ngopèni Yérémia, abdiné sing setya (it-2-IN 213-214)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ym 42:1-3; 43:2, 4—Apa sing isa disinaoni saka kesalahané Yohanan? (w03-IN 1/5 10 ¶10)

    • Ym 43:5-7—Ayat iki nyritakké kedadéan penting apa? (it-1-IN 1339 ¶6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Ym 40:11–41:3

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Yé 46:10—Wulangna Alkitab. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Wy 12:7-9, 12—Wulangna Alkitab. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 160-161 ¶19-20—Ajaken wong teka ing pakumpulan ibadah.

URIPÉ WONG KRISTEN