Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 1-10

Bèn Rukun Karo Yéhuwah, Awaké Dhéwé Kudu Ngajèni Yésus

Bèn Rukun Karo Yéhuwah, Awaké Dhéwé Kudu Ngajèni Yésus

Upaya nglawan Yéhuwah lan Yésus wis diramalké

2:1-3

  • Wis diramalké nèk bangsa-bangsa ora gelem ngakoni wewenangé Yésus, ning malah percaya lan ngendelké wewenangé dhéwé

  • Ramalan iki kedadéan wektu Yésus nèng bumi lan saiki saya kerep manèh

  • Sing nulis Jabur kandha nèk bangsa-bangsa kuwi ngomongké perkara-perkara sing tanpa guna, maksudé mung omong kosong lan ora bakal kelakon

Mung sing ngajèni Raja sing dipilih Yéhuwah sing bakal urip

2:8-12

  • Kabèh sing nglawan Raja Sang Mèsih bakal ditumpes

  • Nèk ngajèni Yésus, bakal slamet lan urip ayem tentrem