Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 26-33

Ngendelké Yéhuwah Bèn Kendel

Ngendelké Yéhuwah Bèn Kendel

Dawud dadi kendel merga ngéling-éling bantuané Yéhuwah

27:1-3

  • Wektu isih enom Yéhuwah nylametké Dawud saka singa

  • Yéhuwah mbantu Dawud matèni beruang sing arep mangan wedhus-wedhusé

  • Yéhuwah ndhukung Dawud wektu matèni Goliat

Piyé carané bèn isa kendel kaya Dawud?

27:4, 7, 11

  • Ndonga

  • Nginjil

  • Teka ing pakumpulan ibadah

  • Sinau Alkitab lan ibadah sak keluarga

  • Nggedhèkké ati liyané

  • Ngéling-éling bantuané Yéhuwah mbiyèn