Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Apa Panjenengan Nggunakké JW Library?

Apa Panjenengan Nggunakké JW Library?

JW Library kuwi aplikasi gratis sing isa mbantu panjenengan ngundhuh Alkitab, wacan-wacan, vidhéo-vidhéo, lan rekaman swara saka HP, tablèt, utawa komputer.

CARANÉ NG-INSTALL: Bukaken Internèt lan install-en JW Library saka app store. JW Library isa di-install ing macem-macem perangkat èlèktronik. Wektu online, bukaken aplikasi JW Library lan pilihen bahan-bahan sing arep diundhuh ing perangkat éléktronik panjenengan. Nèk ora isa online ing omah, mbokmenawa panjenengan isa online ing Balé Ibadah utawa panggonan umum liyané. Nèk arep mbukak bahan-bahan sing wis diundhuh ing perangkat èlèkronik, ora perlu nyambung karo Internèt. Awaké dhéwé kudu ajeg update aplikasi JW Library merga kerep ana fitur-fitur anyar sing ditambahké.

APA PAÉDAHÉ? JW Library cocog banget kanggo sinau Alkitab lan wektu teka ing pakumpulan ibadah. JW Library uga mbantu wektu nginjil kususé wektu nginjil ora resmi.