Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tambah Trampil Nginjil—Nggunakké Vidhéo kanggo Mulang

Tambah Trampil Nginjil—Nggunakké Vidhéo kanggo Mulang

PENTING MERGA:

Nèk ndelok lan ngrungokké vidhéo, kuwi isa mlebu ing ati, merga gampang dingertèni lan diéling-éling. Yéhuwah ngekèki conto sing paling apik bab nggunakké tontonan kanggo mulang.PR 10:9-16; Wy 1:1.

Vidhéo Apa Gusti Allah Nduwé Asma?, Sapa sing Ngarang Alkitab?, lan Apa Buktiné Nèk Isiné Alkitab Kuwi Bener? isa disetèl wektu ngrembug bab 2 lan 3 buku Kabar Apik. Vidhéo Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab?, Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Iku Kaya Apa?, lan Ana Acara Apa Waé ing Balé Ibadah? isa disetèl bèn wong-wong gelem sinau Alkitab utawa teka ing pakumpulan ibadah. Uga, ana vidhéo-vidhéo dawa sing isa dinggo mulang Alkitab.km 5/13 3.

CARANÉ:

  • Undhuhen sakdurungé, vidhéo sing arep diduduhké karo sing dikabari

  • Gawéa pitakonan siji utawa loro sing jawabané ana ing vidhéo kuwi

  • Deloken bareng-bareng vidhéoné

  • Rembugen bab-bab utamané

COBANEN:

  • Duduhna kode sing nyambung karo vidhéo Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab? ing kaca mburi dhéwé salah sijiné selebaran

  • Setèlen vidhéo Apa Buktiné Nèk Isiné Alkitab Kuwi Bener?, banjur tawakna buku Kabar Apik lan duduhna bab 3