Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | JABUR 52-59

”Sumelangmu Pasrahna marang Yéhuwah”

”Sumelangmu Pasrahna marang Yéhuwah”

Dawud ngadhepi akèh masalah sing abot. Wektu Jabur 55 ditulis, Dawud ngadhepi masalah, contoné . . .

  • Dienyèk

  • Dianiaya

  • Rumangsa Salah Banget

  • Anaké Mati

  • Lara Parah

  • Dikhianati

Senajan masalahé abot banget, Dawud ngerti carané ngrampungi. Yéhuwah ngongkon Dawud ngandhani wong-wong sing ngadhepi masalah sing padha, ”Sumelangmu pasrahna marang Pangéran Yéhuwah.”

Saiki, piyé carané awaké dhéwé isa ngetrapké ayat iki?

55:23

  1. Ndongaa marang Yéhuwah saka ati bab masalah lan rasa kuwatir panjenengan

  2. Golèka tuntunan lan dhukungané Yéhuwah sing ana ing Alkitab lan pakumpulané

  3. Tindakna sing isa ditindakké kanggo ngrampungi masalah kuwi nurut pathokané Alkitab