Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

”Gusti Allah sing Nulungi Aku”

”Gusti Allah sing Nulungi Aku”

Jabur 52-59 nduduhké perasaané Dawud wektu ngadhepi akèh masalah. Ning, dhèwèké terus percaya marang Yéhuwah. (Ms 54:6; 55:23) Dawud uga ngluhurké Yéhuwah merga Sabdané. (Ms 56:11) Apa awaké dhéwé uga ngupaya nduwé iman sing padha lan percaya marang Gusti Allah? Apa awaké dhéwé mriksa tuntunané Alkitab wektu ngadhepi masalah? (WB 2:6) Ayat Alkitab endi sing isa mbantu panjenengan wektu . . .

  • cilik ati utawa strès?

  • lara?

  • lara ati merga sedulur liyané?

  • dianiaya?