Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MATIUS 24

Tetep Waspada ing Dina-Dina Pungkasan

Tetep Waspada ing Dina-Dina Pungkasan

24:39

Akèh-akèhé wong ing jaman saiki luwih ngutamakké bab-bab sing kétoké lumrah. Akiré kuwi ngganggu ibadahé marang Gusti Allah. Apa pandhangané wong Kristen sing waspada bab . . .

  • pendidikan tinggi?

  • liburan?

  • gawéan?

  • bandha?