Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Akhir Donya Iki Wis Cedhak

Akhir Donya Iki Wis Cedhak

Deloken video Akhir Donya Iki Wis Cedhak, banjur jawaben pitakonan-pitakonan iki sing dhasaré Matius 24:34.

  • Apa sing dimaksud ”kabèh iki”?

  • Piyé katrangan ing Pangentasan 1:6 mbantu kita ngerti apa tegesé generasi?

  • Sing dimaksud Yésus, generasi sing endi?

  • Sebutna rong kelompok sing dadi bagéan ”generasi iki”.

  • Piyé omongané Yésus nduduhké nèk kita wis cedhak banget karo akhir donya iki?