Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

21-27 Maret

AYUB 6-10

21-27 Maret
  • Lagu 38 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ayub sing Setya Sambat bab Sengsarané”: (10 men.)

    • Ay 6:1-3, 9, 10, 26; 7:11, 16—Nèk wong sambat wektu susah, sing diomongké durung mesthi saka atiné (w13-IN 15/8 19 ¶7; w13-IN 15/5 22 ¶13)

    • Ay 9:20-22—Ayub nduwé pikiran sing salah nèk Gusti Allah ora perduli dhèwèké setya apa ora (w15-IN 1/7 12 ¶2)

    • Ay 10:12—Senajan sengsara, Ayub ora nyalahké Yéhuwah (w09-IN 15/4 7 ¶18; w09-IN 15/4 10 ¶13)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ay 6:14—Piyé carané Ayub nduduhké pentingé katresnan? (w10-IN 15/11 32 ¶20)

    • Ay 7:9, 10; 10:21—Nèk Ayub percaya wong mati isa urip manèh, apa sebabé dhèwèké ngomong kaya ing ayat iki? (w06-IN 15/3 14 ¶11)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Ay 9:1-21 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 37

  • Gunakna Pangertèn Wektu Nggedhèkké Atiné Liyané: (15 men.) Rembugan. Setèlen vidhéo bab pinituwa ing Sekolah Pinituwa lan Abdiné Jemaat. Sing teka dikon urun rembug bab sedulur lanang loro sing dadi tuladha sing apik, wektu nggedhèkké atiné wong sing susah banget merga ditinggal mati.

  • Sinau Alkitab Jemaat: rk bab 12 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 139 lan Donga