Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

25 Juni–​1 Juli

LUKAS 4-5

25 Juni–​1 Juli
  • Lagu 37 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Nolak Godhaan Kaya sing Ditindakké Yésus”: (10 men.)

    • Luk 4:1-4—Yésus ora kegodha kanggo nuruti kepentingané dhéwé (w13-IN 15/8 25 ¶8)

    • Luk 4:5-8—Yésus ora kegodha karo pepénginané mripat (w13-IN 15/8 25 ¶10)

    • Luk 4:9-12—Yésus ora kegodha kanggo pamèr [Setèlen video Pucuké Tèmbok Bait.] (”Pucuké Témbok Bait” media Luk 4:9, nwtsty; w13-IN 15/8 26 ¶12)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Luk 4:17—Apa buktiné nèk Yésus ngerti tenan isiné Kitab Suci? (”gulungan tulisan Nabi Yésaya” katrangan kanggo Luk 4:17, nwtsty)

    • Luk 4:25—Sepira suwéné ora ana udan ing jamané Èlia? (”telung taun setengah” katrangan kanggo Luk 4:25, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Luk 4:31-44

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Banjur wènèhana kartu kontak JW.ORG.

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté lan tawakna buku kanggo sinau.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) jl bab 28

URIPÉ WONG KRISTEN