Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

19-​25 Juni

YÉHESKIÈL 1-5

19-​25 Juni
  • Lagu 28 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéheskièl Seneng Martakké Kabar saka Yéhuwah”: (10 men.)

    • [Setèlen vidéo Katrangan buku Yéheskièl.]

    • Yk 2:9–3:2—Yéheskièl mangan gulungan ”kidung pangadhuh, pangesah lan pasambat” (w08-IN 15/7 8 ¶6-7; it-2-IN 1122)

    • Yk 3:3—Yéheskièl ngajèni tugasé dadi nabi (w07-IN 1/7 12 ¶3)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 1:20, 21, 26-28—Kréta surgawi kuwi nggambarké apa? (w07-IN 1/7 11 ¶6)

    • Yk 4:1-7—Apa Yéheskièl bener-bener nglakonké pengepungan marang Yérusalèm? (w07-IN 1/7 12 ¶4)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 1:1-14

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) T-32—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) T-32—Setèlna vidéo Katrangan Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem lan tawakna brosuré.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 151 ¶17—Duduhna piyé carané bèn piwulangé isa mlebu ati.

URIPÉ WONG KRISTEN