Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KIDUNG PANGADHUH 1-5

Tetep Tekun Merga Sabar Ngentèni

Tetep Tekun Merga Sabar Ngentèni

Apa sing isa mbantu Yérémia tetep tekun lan nduwé sikap sing apik senajan sengsara?

3:21, 24, 26, 27

  • Yérémia yakin nèk Yéhuwah ora bakal lali karo umaté sing mertobat lan bakal nylametké saka kasangsaran

  • Yérémia wis ”mikul pasangan nalika nomé”. Wong sing wis ngupaya tetep setya wiwit enomé, sukmbèn bakal isa suksès ngadhepi tantangan liyané

Piyé aku isa siap-siap kanggo ngadhepi tantangan sukmbèn?

 

Piyé carané aku isa ngentèni kanthi sabar?