Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | 1 TÉSALONIKA 1-5

”Terusa Padha Nggedhèkké Ati lan Nguwatké Siji lan Sijiné”

”Terusa Padha Nggedhèkké Ati lan Nguwatké Siji lan Sijiné”

5:11-14

Kabèh wong Kristen isa nguwatké wong liya. Contoné, awaké dhéwé isa nguwatké sedulur liya nèk awaké dhéwé tetep teka berhimpun lan nginjil ”senajan kudu berjuang” merga nduwé masalah keséhatan utawa masalah liyané. (1Tés 2:2, ctn.) Awaké dhéwé ya isa mènèhi penghiburan kanggo para sedulur sing lagi nduwé masalah nèk mikirké dhisik sing arep diomongké lan nggolèk katrangan sing isa nguwatké sedulur kuwi.

Ing endi njenengan isa nggolèk katrangan soal piyé carané nguwatké sedulur seiman sing lagi ngalami masalah?

Ing jemaaté njenengan, sapa sing arep njenengan kuwatké?