Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

29 Juli–​4 August

1 TIMOTIUS 4-6

29 Juli–​4 August
  • Lagu 80 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Pilih Mburu Bandha utawa Nglayani Yéhuwah?”: (10 men.)

    • 1Tim 6:6-8—Manfaaté ”ngabdi marang Gusti Allah lan puas karo apa sing diduwèni” (w03-IN 1/6 9 ¶1-2)

    • 1Tim 6:9—Akibaté nèk mburu bandha (g-IN 6/07 6 ¶3)

    • 1Tim 6:10—Bahayané nèk seneng mburu bandha (g-IN 11/08 6 ¶4-6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 1Tim 4:2—Apa sebabé hati nurani isa mati rasa, lan apa sebabé kuwi bahaya? (lvs 23-24 ¶17)

    • 1Tim 4:13—Apa sebabé Paulus ngandhani Timotius bèn terus ngupaya kanggo maca ing ngarepé wong akèh? (it-2-IN 340 ¶2-3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 1Tim 4:1-16 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN