Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Sinau saka Wong sing Luwih Pengalaman

Sinau saka Wong sing Luwih Pengalaman

Apa njenengan lagi waé dadi abdiné jemaat utawa pinituwa? Mungkin njenengan nduwé ketrampilan, kemampuan, utawa pendidikan sing ora diduwèni abdiné jemaat utawa pinituwa liyané. Ning, njenengan tetep isa sinau akèh saka para sedulur sing nduwé wewenang ing jemaat. Njenengan ya isa sinau saka sedulur liyané sing setya senajan dhèwèké wis ora dadi pinituwa utawa abdiné jemaat merga wis tuwa, lara, utawa nduwé tanggung jawab keluarga sing abot.

DELOKEN VIDEO NGAJÈNI SING LUWIH PENGALAMAN, TERUS JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  1. 1. Apa buktiné Sedulur Richards ngajèni Sedulur Bello?

  2. 2. Kesalahan apa sing ditindakké Ben, lan apa sebabé?

  3. 3. Apa sing isa disinaoni Ben saka contoné Èlisa?

  4. 4. Ora soal njenengan sedulur lanang utawa wédok, piyé carané njenengan isa ngajèni sedulur sing luwih pengalaman lan sinau saka dhèwèké?