Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

15-​21 Juli

2 TÉSALONIKA 1-3

15-​21 Juli
  • Lagu 67 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Manungsa sing Nglanggar Hukum Disingkapké”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku 2 Tésalonika.]

    • 2Tés 2:6-8—”Manungsa sing nglanggar hukum” wis ana lan bakal disingkapké (it-2-IN 386 ¶1)

    • 2Tés 2:9-12—Wong-wong sing gelem dipengaruhi karo ”manungsa sing nglanggar hukum” bakal dihukum (it-1-IN 617 ¶6)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • 2Tés 1:7, 8—Piyé carané Yésus lan para malaékaté disingkapké ”ing geni sing mulad-mulad”? (it-1-IN 159 ¶3)

    • 2Tés 2:2—Apa sing dimaksud Paulus soal ’kabar saka Gusti Allah’? (it-1-IN 1023 ¶4–1024 ¶1, 2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) 2Tés 1:1-12 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN