Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

1-​7 Juli

KOLOSE 1-4

1-​7 Juli
  • Lagu 56 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Singkirna Kepribadian Lawas, lan Nganggoa Kepribadian Anyar”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Kolose.]

    • Kol 3:5-9—”Singkirna kepribadianmu sing lawas” (w11-IN 15/3 10 ¶12-13)

    • Kol 3:10-14—”Nganggoa kepribadian sing anyar” (w13-IN 15/9 21 ¶18-19)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kol 1:13, 14—Apa sing dimaksud karo ”kratoné Putrané sing ditresnani”? (it-1-IN 1243 ¶4-6)

    • Kol 2:8—Apa sing dimaksud ”pathokan dhasar saka donya iki”? (w08-IN 15/8 28 ¶8)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kol 1:1-20 (th pelajaran 2)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 17

  • Laporan Panitya Pendhidhikan 2018: (15 men.) Setèlen videoné. Terus, rembugen pitakonan-pitakonan iki: Apa sebabé kegiatan organisasi mesthi ana hubungané karo perjalanan? Piyé carané Departemen Perjalanan ing Kantor Pusat isa hémat dhuwit sumbangan? Piyé carané para sedulur isa mbantu organisasi ngurangi biaya perjalanan? Piyé carané Departemen Perjalanan ing Kantor Pusat mbantu para delegasi sing arep mèlu kebaktian internasional 2019?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 73

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 102 lan Donga