Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | LUKAS 12-13

”Kowé Luwih Aji Ketimbang Akèh Manuk Emprit”

”Kowé Luwih Aji Ketimbang Akèh Manuk Emprit”

12:6, 7

Apa maksudé kandhané Yésus ing Lukas 12:6, 7? Ing ayat 4, Yésus kandha nèk para muridé ora perlu wedi karo wong-wong sing nentang utawa malah matèni wong-wong Kristen. Yésus ngyakinké para muridé nèk Yéhuwah nganggep kabèh umaté kuwi aji. Lan nèk umaté ngalami cilaka nganti mati, Yéhuwah isa nguripké manèh. Kuwi isa mbantu para muridé siap ngadhepi tantangan.

Piyé kita isa niru Yéhuwah sing perduli karo para sedulur sing lagi dianiaya?

Ing ngendi kita isa nemokké katrangan bab Seksi-Seksi Yéhuwah sing lagi dipenjara?

Ana pira sedulur sing dipenjara?