Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Sikap Nétral Kuwi Penting Banget (Mi 4:⁠2)

Sikap Nétral Kuwi Penting Banget (Mi 4:⁠2)

Perumpamaan bab wong Samaria sing apikan ngélingké nèk Yéhuwah kuwi ora mbédak-mbédakké wong lan péngin kita ”nindakké apa sing apik marang kabèh wong”, klebu sing asalé, agamané, lan statusé béda karo kita.​—Gal 6:10; Kis 10:34.

DELOKEN VIDEO SIKAP NÉTRAL KUWI PENTING BANGET (MI 4:2), LAN JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa buktiné nèk Mikha 4:2 kelakon ing antarané umaté Yéhuwah jaman saiki?

  • Apa maksudé tetep nétral lan apa sebabé kuwi penting?

  • Nurut Wahyu 13:16, 17, piyé sistem politik ngupaya kanggo mengaruhi pikiran lan tumindak kita?

Telung bab apa waé sing isa nggawé kita dadi ora nétral?