Kebaktian istiméwa ing Vienna, Austria

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Juli 2018

Carané Ngomong

Carané ngomong wektu nginjil bab carané pathokané Alkitab mbantu bèn keluarga ayem tentrem.

SINAU SAKA ALKITAB

Takeran sing Kebak

Wong sing loma seneng mènèhi lan mbantu wong liya.

SINAU SAKA ALKITAB

Apa sing Dibutuhké kanggo Dadi Muridé Yésus?

Apa sing kuduné kita pikirké wektu kangen karo perkara-perkara sing wis ditinggalké?

SINAU SAKA ALKITAB

Perumpamaan bab Wong Samaria sing Apikan

Para muridé Yésus kudu ngupaya nduduhké katresnan kanggo wong liya, klebu sing asalé béda-béda.

URIPÉ WONG KRISTEN

Sikap Nétral Kuwi Penting Banget (Mi 4:⁠2)

Kita kudu niru Gusti Allah sing ora mbédak-bédakké wong lan apikan marang kabèh wong.

SINAU SAKA ALKITAB

”Kowé Luwih Aji Ketimbang Akèh Manuk Emprit”

Piyé kita isa niru Yéhuwah sing perduli karo para sedulur sing lagi dianiaya?

SINAU SAKA ALKITAB

Perumpamaan bab Anak sing Ilang

Saka perumpamaan bab anak sing ilang, kita isa sinau apa bab sikap wicaksana, andhap asor, lan ngendelké Yéhuwah?

URIPÉ WONG KRISTEN

Anak sing Ilang Akhiré Bali

Piwulang penting apa sing isa panjenengan sinaoni saka video iki?