Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 24-27

Ramalan bab Tirus Nguwatké Iman marang Pangandikané Yéhuwah

Ramalan bab Tirus Nguwatké Iman marang Pangandikané Yéhuwah
NDELENG

Buku Yéheskièl ngramalké kanthi rinci bab ancuré kutha Tirus.

  • 26:7-11

    Kira-kira sakwisé taun 607 SM, sapa sing ngancurké kutha Tirus sing ana ing daratan?

  • 26:4, 12

    Ing taun 332 SM, sapa sing nggunakké reruntuhan kutha ing daratan kanggo nggawé dalan nyebrang kanggo ngancurké kutha Tirus sing ana ing pulau?

Ramalan apa manèh sing panjenengan arep-arep bakal kelakon sukmbèn?