Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 11-14

Apa Panjenengan Nduwé ”Ati Daging”?

Apa Panjenengan Nduwé ”Ati Daging”?

Apa tuntunané Yéhuwah?

11:19

  • Hiburan

  • Klambi & Dandanan

  • Tresna & Pangapura

Piyé carané bèn aku isa luwih manut karo tuntunané Yéhuwah?

11:20

  • Hiburan

  • Klambi & Dandanan

  • Tresna & Pangapura