Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 21-23

Pribadi sing Nduwé Wewenang kanggo Dadi Raja sing Sah

Pribadi sing Nduwé Wewenang kanggo Dadi Raja sing Sah
NDELENG

Kaya sing wis diramalké Yéheskièl, Yésus nduwé ”wewenang” sing sah kanggo dadi raja.

  • Pd 49:10

    Mèsias kuwi saka suku apa?

  • 2Sa 7:12, 16

    Pamréntahané sapa sing bakal ana kanggo saklawasé?

  • Mt 1:16

    Sing dicathet Matéus kuwi garis keturunan sing sah saka sapané Yésus?

Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka keputusané kanggo neguhké wewenangé Yésus dadi raja sing sah?