Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

24-​30 Juli

YÉHESKIÈL 21-23

24-​30 Juli
  • Lagu 30 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Pribadi sing Nduwé Wewenang kanggo Dadi Raja sing Sah”: (10 men.)

    • Yk 21:25—Sing dimaksud ”ratu ing Israèl, wong duraka kang ala” kuwi Raja Zedhekia (w07-IN 1/7 13 ¶11)

    • Yk 21:26—Garis keturunané raja Dawud sing mréntah ing Yérusalèm bakal sirna (w11-IN 15/8 9 ¶6)

    • Yk 21:27—Pribadi sing nduwé ”wewenang” kuwi Yésus Kristus (w14-IN 15/10 10 ¶14)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 21:3—Apa sing dimaksud ’pedhang’ sing bakal ’diunus saka ing warangkané’ karo Yéhuwah? (w07-IN 1/7 14 ¶1)

    • Yk 23:49—Kesalahan apa sing ditandheské ing bab 23, lan apa piwulangé kanggo kita? (w07-IN 1/7 14 ¶6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 21:1-13

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) fg—Duduhna lan rembugen vidéo Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Iku Kaya Apa? (ora perlu nyetèl vidéoné saksuwéné adegan).

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) bhs—Duduhna lan rembugen vidéo Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Iku Kaya Apa? wektu marani manèh wong sing ajeg nampa majalah (ora perlu nyetèl vidéoné saksuwéné adegan).

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 217 ¶1–3

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 45

  • Tata Krama ing Ngarep Lawang”: (15 men.) Rembugan. Disampèkké karo pengawas penginjilan. Wiwitana nganggo nyetèl vidéo sing ngélingké bab tata krama ing ngarep lawang.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (3 men.) kr bab 15 ¶18-28

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 29 lan Donga