Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Apa Panjenengan Durung Isa Nglalèkké Kesalahané Dhéwé?

Apa Panjenengan Durung Isa Nglalèkké Kesalahané Dhéwé?

Mbokmenawa ora gampang kanggo nglalèkké kesalahané awaké dhéwé mbiyèn, sing sakjané wis diapurani karo Yéhuwah. Bab iki dirembug ing ceramah lan vidéo sing disetèl ing Kebaktian Gabungan Wilayah ”Tetepa Setya marang Yéhuwah” taun 2016. Tontonen manèh vidéoné nganggo aplikasi JW Library, banjur jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  • Sepira suwéné Sonja dipecat?

  • Ayat endi sing diwacakké para pinituwa kanggo Sonja, lan piyé kuwi mbantu dhèwèké?

  • Piyé tanggepané para sedulur marang Sonja wektu dhèwèké ditampa manèh ing jemaat?

  • Perasaan apa sing isih diduwèni Sonja, lan piyé bapaké mbantu dhèwèké?