Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 15-17

Apa Panjenengan Netepi Janji?

Apa Panjenengan Netepi Janji?

17:18, 19

  • Sumpah apa sing dilanggar karo Raja Zedhekia?

    Apa akibaté merga nglanggar sumpahé?

  • Janji apa waé sing wis tak gawé?

    Apa waé akibaté nèk aku nglanggar janji?