Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

10-​16 Juli

YÉHESKIÈL 15-17

10-​16 Juli
  • Lagu 11 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Apa Panjenengan Netepi Janji?”: (10 men.)

    • Yk 17:1-4—Zedhekia dilantik karo Babilon dadi raja nggentèni Yoyakhin (w07-IN 1/7 12 ¶6)

    • Yk 17:7, 15—Zedhekia nglanggar janjiné lan njaluk bantuan saka Mesir (w07-IN 1/7 12 ¶6)

    • Yk 17:18, 19—Yéhuwah péngin Zedhekia netepi janjiné (w12-IN 15/10 30 ¶11; w88-IN_s-52 20 ¶8)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 16:60—Apa ”prajanjian kang langgeng” kuwi, lan sapa sing klebu ing prajanjian kuwi? (w88-IN_s-52 20 ¶7)

    • Yk 17:22, 23—Sapa sing dimaksud ’pucuk kang isih enom’ sing bakal ditanem karo Yéhuwah? (w07-IN 1/7 12 ¶6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 16:28-42

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) wp17.4 kaca ngarep dhéwé—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) wp17.4 kaca ngarep dhéwé—Duduhna lan rembugen vidéo Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab? (ora perlu nyetèl vidéoné saksuwéné adegan).

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) fg bab 11 ¶1-2 —Ajaken wong teka ing pakumpulan ibadah.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 36

  • Netepi Ikrar Wektu Nikah Senajan Akèh Masalah: (10 men.) Ceramah saka pinituwa sing dhasaré Sedarlah! Maret 2014 kaca 14-15.

  • Dadi Kancané Yéhuwah—Ngomong sing Sabeneré: (5 men.) Setèlen vidéo Dadi Kancané Yéhuwah—Ngomong sing Sabeneré. Bar kuwi, undang bocah-bocah sing wis dipilih kanggo munggah panggung lan takonana bab video kuwi.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) kr bab 15 ¶1-8

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 137 lan Donga