Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | PURWANING DUMADI 1-2

Yéhuwah Nyiptakké Kehidupan ing Bumi

Yéhuwah Nyiptakké Kehidupan ing Bumi

1:3, 4, 6, 9, 11, 14, 20, 24, 27

Tulisen apa waé sing diciptakké Yéhuwah ing saben dina penciptaan.

  • Dina ke-1

  • Dina ke-2

  • Dina ke-3

  • Dina ke-4

  • Dina ke-5

  • Dina ke-6