Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

6-12 Januari

PURWANING DUMADI 1-2

6-12 Januari
  •  Lagu 11 lan Donga

  • Pembuka (1 men.)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Nyiptakké Kehidupan ing Bumi”: (10 men.)

    • [Setèlen vidéo Katrangan Buku Purwaning Dumadi.]

    • Pd 1:3, 4, 6, 9, 11—Penciptaan ing dina pertama nganti ketelu (it-1-IN 506 ¶2-4)

    • Pd 1:14, 20, 24, 27—Penciptaan ing dina kepapat nganti dina keenem (it-1-IN 506 ¶7–507 ¶2)

  • Wulangan Penting: (10 men.)

    • Pd 1:1—Apa kandhané Alkitab soal umuré bumi? (w15-IN 1/6 5)

    • Pd 1:26—Apa Yésus kuwi pencipta kaya Gusti Allah? (it-2-IN 1246 ¶11)

    • Saka jadwal maca Alkitab minggu iki, apa sing isa dipelajari soal Yéhuwah, gawéan nginjil, lan liyané?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Pd 1:1-19 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN