Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Dadia Pekerja sing Trampil

Dadia Pekerja sing Trampil

Tukang kayu sing trampil ngerti carané nggunakké alat-alaté. ”Wong sing nyambut gawé sing ora isin karo hasil gawéané” ya ngerti carané nggunakké Alat-Alat kanggo Mulang. (2Tim 2:15) Jawaben pitakonan-pitakonan iki bèn ngerti apa njenengan wis paham soal publikasi-publikasi sing digunakké kanggo nginjil iki.

RUNGOKNA GUSTI ALLAH SUPAYA BISA URIP SALAWASÉ

  • Publikasi iki dirancang kanggo sapa?​—mwb17.03 5 ¶1-2

  • Piyé carané nggunakké publikasi iki kanggo mandhu PAR?​—km-IN 7/12 3 ¶6

  • Publikasi apa manèh sing dibutuhké kanggo mbantu sing sinau Alkitab bèn siap dibaptis?​—km-IN 7/12 3 ¶7

KABAR APIK SAKA GUSTI ALLAH!

  • Apa bédané publikasi iki karo publikasi liyané sing dienggo sinau Alkitab?​—km-IN 3/13 4-5 ¶3-5

  • Apa sing kudu njenengan tindakké wektu nawakké publikasi iki?​—km-IN 9/15 3 ¶1

  • Piyé carané mandhu PAR nggunakké publikasi iki?​—mwb16.01 8

  • Kapan njenengan isa mulai nggunakké buku Apa Wulangané Alkitab kanggo Panjenengan?​km-IN 3/13 7 ¶10

APA WULANGANÉ ALKITAB KANGGO PANJENENGAN?

SAPA SING NINDAKAKÉ KERSANÉ YÉHUWAH ING JAMAN SAIKI?