Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 21-22

”Muga-Muga Kersané Yéhuwah Kelakon”

”Muga-Muga Kersané Yéhuwah Kelakon”

21:8-14

Roh suci nuntun Paulus menyang Yérusalèm senajan ing kana ana bahaya. (Kis 20:22, 23) Mula, wektu para sedulur sing niaté apik njaluk supaya Paulus ora mangkat, dhèwèké njawab, ”Ngapa kowé padha nangis lan ngupaya nggawé susah atiku?” (Kis 21:13) Awaké dhéwé aja nganti nyegah wong liya nindakké luwih akèh kanggo Yéhuwah.