Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 27-28

Paulus Lunga menyang Roma

Paulus Lunga menyang Roma

27:23, 24; 28:1, 2, 16, 17

Paulus terus nginjil senajan dadi tahanan. Pas ing kapal, dhèwèké nginjil marang awak kapal lan penumpang liyané. Sakwisé kapalé kandhas ing Malta, Paulus nggunakké kesempatan kanggo martakké kabar apik marang wong sing ditambani. Telung dina sakwisé tekan Roma, Paulus ngundang panggedhéné wong-wong Yahudi kanggo martakké kabar apik. Lan saksuwéné rong taun dadi tahanan rumah, Paulus nginjil marang wong-wong sing ngunjungi dhèwèké.

Apa sing isa njenengan tindakké kanggo nginjil senajan nduwé akèh keterbatasan?