Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

21-​27 Januari

KISAH 25-26

21-​27 Januari
  • Lagu 73 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Paulus Njaluk Bandhing marang Kaisar Terus Mènèhi Kesaksian marang Raja Hérodès Agripa”: (10 men.)

    • Kis 25:11—Paulus nggunakké haké kanggo njaluk bandhing marang Kaisar (bt-IN 198 ¶6)

    • Kis 26:1-3—Paulus nggawé pembélaan sing apik ing ngarepé Raja Hérodès Agripa (bt-IN 198-201 ¶10-16)

    • Kis 26:28—Omongané Paulus nduwé pengaruh sing gedhé kanggo raja (bt-IN 202 ¶18)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 26:14, ctn.​—Apa sing dimaksud ”tongkat wesi” ing ayat iki? (”terus nglawannwtsty katrangan kanggo sinau Kis 26:14; Tongkat Wesi,nwt daftar istilah)

    • Kis 26:27—Apa sebabé Raja Agripa bingung wektu Paulus takon apa dhèwèké percaya karo tulisané para nabi? (w03-IN 15/11 16-17 ¶14)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 25:1-12 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN