Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

14-​20 Januari

KISAH 23-24

14-​20 Januari
  • Lagu 148 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ditudhuh Tukang Nggawé Masalah lan Ngojok-ojoki”: (10 men.)

    • Kis 23:12, 16—Rencana kanggo matèni Paulus ora berhasil (bt-IN 191 ¶5-6)

    • Kis 24:2, 5, 6—Tèrtulus nudhuh Paulus ing ngarepé Gubernur Roma (bt-IN 192 ¶10)

    • Kis 24:10-21—Paulus ngomongké pembélaané kanthi apik lan kendel mènèhi kesaksian (bt-IN 193-194 ¶13-14)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 23:6—Apa sebabé Paulus ngomong ”aku iki wong Farisi”? (”Aku iki wong Farisinwtsty katrangan kanggo sinau Kis 23:6)

    • Kis 24:24, 27—Sapa kuwi Drusila? (”Drusilanwtsty katrangan kanggo sinau Kis 24:24)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 23:1-15 (th pelajaran 5)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 77

  • Laporan Taunan Kegiatan Nginjil: (15 men.) Ceramah saka pinituwa. Sakwisé maca surat saka kantor cabang bab laporan taunan kegiatan nginjil, takonana penginjil sing wis ditunjuk sakdurungé, sing nduwé pengalaman sing nguwatké bab nginjil ing taun sakdurungé.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 50

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 128 lan Donga