Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Carané Ngomong

Carané Ngomong

●○○ NGABAR

Pitakonan: Apa Alkitab isih cocog kanggo jaman saiki?

Ayat: 2Tm 3:16

Ninggalké Pitakonan: Apa isiné Alkitab?

○●○ MARANI MANÈH KAPISAN

Pitakonan: Apa isiné Alkitab?

Ayat: Mt 6:10

Ninggalké Pitakonan: Apa sing bakal ditindakké Kratoné Gusti Allah?

○○● MARANI MANÈH KAPINDHO

Pitakonan: Apa sing bakal ditindakké Kratoné Gusti Allah?

Ayat: Dn 2:44

Ninggalké Pitakonan: Apa pengaruhé kanggo manungsa?