Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MATÉUS 4-5

Piwulang saka Ceramahé Yésus ing Gunung

Piwulang saka Ceramahé Yésus ing Gunung

5:3

Apa panjenengan nggatèkké kebutuhan rohaniné panjenengan?

Ukara ”wong kang mlarat ing budi” tegesé ”wong sing ngerti nèk dhèwèké mbutuhké tuntunané Gusti Allah”. (Mt 5:3) Kita isa nduduhké nèk kita seneng nampa tuntunané Gusti Allah kanthi cara . . .

  • maca Alkitab saben dina

  • persiapan kanggo pakumpulan ibadah lan teka ing pakumpulan ibadah

  • maca wacan-wacan Alkitab lan bahan ing situs wèb

  • ajeg nonton acara JW Broadcasting saben sasi

Piyé aku isa luwih sregep manèh kanggo sinau tuntunané Yéhuwah?