Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MATÉUS 8-9

Yésus Nresnani Wong-Wong

Yésus Nresnani Wong-Wong

Matéus bab 8 lan 9 nyritakké sebagéan saka pelayanané Yésus ing Galiléa. Wektu nambani wong-wong, Yésus nduduhké kuwasané. Sing luwih penting manèh, Yésus nduduhké katresnan lan welas asihé sing gedhé marang wong liya.

  1. Yésus nambani wong sing lara kusta.​—Mt 8:1-3

  2. Yésus nambani abdiné perwira.​—Mt 8:5-13

    Yésus nambani maratuwané Pétrus.​—Mt 8:14, 15

    Yésus ngusir para dhemit lan nambani wong-wong sing sengsara.​—Mt 8:16, 17

  3. Yésus ngusir para dhemit sing kejem banget lan dikon mlebu ing babi-babi.​—Mt 8:28-32

  4. Yésus nambani wong sing lumpuh.​—Mt 9:1-8

    Yésus nambani wong wédok sing ndemok klambiné Yésus lan nguripké manèh anak wédoké Yairus.​—Mt 9:18-26

    Yésus nambani wong wuta lan bisu.​—Mt 9:27-34

  5. Yésus nganakké perjalanan menyang kutha-kutha lan désa-désa, nambani wong sing lara lan cacad.​—Mt 9:35, 36

Piyé carané aku isa nduduhké katresnan lan welas asih sing luwih gedhé marang wong-wong ing sak kiwa tengenku?