Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 SINAU SAKA ALKITAB | MATÉUS 6-7

”Kratoning Allah Iku Padha Upayanen Dhisik”

”Kratoning Allah Iku Padha Upayanen Dhisik”

Ing conto dongané, Yésus nduduhké nèk bab-bab sing ana hubungané karo kersané Yéhuwah lan Kratoné kudu diutamakké.

6:9-13

  • Asmané Gusti Allah

    Kratoné Gusti Allah

    Kersané Gusti Allah

  • Kebutuhan saben dina

    Pangapura saka dosa-dosa

    Dibébaské saka panggodha

Bab-bab sing ana hubungané karo Kratoné Gusti Allah sing isa tak dongakké yaiku:

  • Gawéan nginjil bèn saya maju

  • Roh suciné Yéhuwah nguwatké para sedulur sing dianiaya

  • Berkahé Yéhuwah kanggo proyèk pembangunan utawa gawéan nginjil kusus

  • Kawicaksanan lan kekuwatan saka Yéhuwah kanggo nuntun para sedulur sing nduwé wewenang

  • Liyané