Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

 URIPÉ WONG KRISTEN

Aja Terus Kuwatir

Aja Terus Kuwatir

Wektu Ceramah ing Gunung, Yésus kandha, ”Aja padha sumelang ing bab uripmu.” (Mt 6:25) Merga ora sampurna lan urip ing donyané Sétan, lumrah nèk kadhang kala kita nduwé rasa kuwatir. Ning, Yésus mulang para muridé bèn ora nduwé rasa kuwatir sing kebangeten. (Ms 13:2) Apa sebabé? Merga rasa kuwatir sing kebangeten isa nggawé kita keslimur, senajan kuwi mung bab kebutuhan saben dina. Kuwi nggawé kita luwih angèl kanggo ngutamakké Kratoné Allah. (Mt 6:33) Naséhaté Yésus sing liyané isa mbantu kita bèn ora nduwé rasa kuwatir sing ora perlu.

Apa sing ora péngin tak kuwatirké?