Nginjil ing cedhak Monrovia, Liberia

URIP LAN NGINJILÉ WONG KRISTEN—JADWAL KAGIYATAN Januari 2018

Carané Ngomong

Conto carané ngomong bab Alkitab.

SINAU SAKA ALKITAB

”Kratoning Swarga Wus Cedhak!”

Yokanan urip sedherhana bèn isa tenanan nindakké kersané Yéhuwah. Nèk urip sedherhana, kita isa ngutamakké ngabdi marang Yéhuwah.

SINAU SAKA ALKITAB

Piwulang saka Ceramahé Yésus ing Gunung

Apa tegesé nggatèkké kebutuhan rohaniné panjenengan? Piyé kita isa luwih sregep manèh kanggo sinau Alkitab?

URIPÉ WONG KRISTEN

Carané Ngupaya Rukun karo Sedulur Seiman

Apa hubungané piwulangé Yésus bab rukun karo para sedulur lan ibadah sing ditampa karo Yéhuwah?

SINAU SAKA ALKITAB

”Kratoning Allah Iku Padha Upayanen Dhisik”

Apa waé sing isa kita dongakké dhisik sakdurungé dongakké kebutuhané dhéwé?

URIPÉ WONG KRISTEN

Aja Terus Kuwatir

Wektu Ceramah ing Gunung, apa maksudé Yésus wektu kandha karo para muridé, nèk aja terus kuwatir?

SINAU SAKA ALKITAB

Yésus Nresnani Wong-Wong

Yésus nduduhké kuwasané wektu nambani wong-wong, ning sing luwih penting dhèwèké nduduhké katresnan lan welas asihé marang wong liya.

SINAU SAKA ALKITAB

Yésus Péngin Bèn Kita Ayem Tentrem

Wektu dibaptis, kita nampa pasangan saka Yésus, yaiku dadi muridé. Senajan ana tantangan kanggo nindakké tanggung jawab kuwi, kita isa ngrasakké akèh berkah.